TB Baits boilie Spice Queen Krill 16mm
Kód: TB00075Detailní popis produktu
Trvanlivé boilies připravené k okamžitému použití.Příchuť Spice Queen Krill:
Jiná dimenze nástrahy, volné pokračování úspěšného druhu King Krill. Právě to nás navedlo na jinou cestu výroby návnad a nástrah pro kapry, a proto Spice Queen Krill. Složení je opět na přírodní bázi s velkým podílem unikátního mixu koření. Ze sto testovaných vzorků bylo selektováno deset jedinečných druhů, které daly základ této nástraze a návnadě. Tuto kuličku jsme testovali dva roky před vstupem do volného prodeje a během této doby bylo nachytáno více než padesát kaprů s váhou přes dvacet kilo na českých svazových vodách. Při tomto testování se boilie Spice Queen Krill ukázalo jako výjimečná nástraha pro celoroční chytání i při teplotě vody pod 5 stupňů Celsia. Důkazem byl obří lysec, jehož váha překročila 25 kg hranici, při teplotě vody 4 stupně.
Složení boilie TB Baits:
Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura boilie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry.
A proč NHDC?
Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť. Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.
Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.