Semínka Chilli marináda s chilli Na Masínko 180g
Kód: SCH878Detailní popis produktu
Tekutý kořenící přípravek na maso.
Složení:
- řepkový olej
- himalájská sůl (17 %)
- vinný ocet
- paprika sladká uzená
- třtinový cukr
- cibule
- sójová omáčka
- česnek
- Bhut Jolokia (2 %)
- směs bylin
- pepř černý drcený
Pálivé. Nevhodné pro děti.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-22 ° C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 ° C a spotřebujte do 14 dnů. Před použitím promíchejte!
K čemu se marináda hodí a jaké je její využití: jak už z názvu napovídá slouží pro naložení masa, ale jakého? Nejlepší maso pro tuto marinádu je pořádný flák prorostlé krkovice. Vepřová pečeně, ale ta už je moc libová, tak to nepřežeňte s tepelnou úpravou jinak budete mít maso jako podrážku nebo vysušené. Pro labužníky můžeme doporučit i vepřovou panenku. Další vhodným druhem pro naložení je maso kuřecí. Hodí se všechny části, kuřecí prsní řízky, kuřecí stehenní řízky bez kosti (jsou křehčí), kuřecí čtvrtky, kuřecí stehna, kuřecí paličky a kuřecí křídla na oblíznutí.
Použití marinády na maso: maso omyjeme, očistíme, osušíme potravinářkou utěrkou a předem rozmíchanou marinádou potřeme. 1 - 2 čajové lžičky (můžou být i vrchovaté) na plátek masa by mohla stačit. Poté marinádu do masa pořádně vmasírujeme, aby se pokryla co největší plocha masa. U vepřového masa necháme 24 hodin marinovat, můžeme ovšem i déle. Maso tak bude křehčí a jemnější, bude se vám rozplývat na jazyku jako máslo. Kuřecí maso stačí naložit 12 hodin před grilovaným, smažením.
Pálivost: 3/5
Hmotnost obsahu: 180 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | BBQ omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.